Tartu Toidu ja Veinifestival esitleb: 4-käiguline gurmeeõhtusöök ✘ Joyce
Tartu toidu- ja veinifestivali gurmeeõhtusöök Michelini soovitusega restoranis Joyce toimub neljapäeval, 4. augustil kell 18.30, kus pakkumisele tuleb maitseküllane kombinatsioon peakokk Janis Dancise loomingust ning Põhja-Itaalia hinnatud veinimaja Colutta Gianpaolo veinidest.
Menüü hind kokku on 69€
Gurmeeõhtusöök koos Tartu toidu- ja veinifestivali veiniala kahe päeva pääsmega maksab 84€.
Registreerimine gurmeeõhtusöögile: restoran@vspahotel.ee
04.08 | kell 18:30
Pakett sisaldab:
Tervitus
Argentiina hiidkrevett – mandariini-safrani geel, panko krõps
Colutta Gianpaolo, Ribolla Gialla Spumante Brut (ITA)12cl
1.käik
Veis – valge redis, mango salsa, bonito helbed
Colutta Gianpaolo, DOC Pinot Grigio RAMATO Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl
2.käik
Parmesani mousse – karulaugu pesto, salaami, seedermänni seemned
Colutta Gianpaolo, DOC FRIULANO Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl
3.käik
Hirv – apelsini-mündi kaste, maapirni kreem, murel
Colutta Gianpaolo, DOC Pignolo 2017 Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl
Puhastaja
Kookospiima vaht, roheline õun
4. käik
Napoleon – šokolaadi kreem, valgehallitusjuustu vaht, marjad
Colutta Gianpaolo, Picolit Docg Colli 4cl
Tervitus
Colutta Gianpaolo, Ribolla Gialla Spumante Brut (ITA)12cl
1.käik
Colutta Gianpaolo, DOC Pinot Grigio RAMATO Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl
2.käik
Colutta Gianpaolo, DOC FRIULANO Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl
3.käik
Colutta Gianpaolo, DOC Pignolo 2017 Dop Friuli Colli Orientali (ITA) 12cl
4. käik
Colutta Gianpaolo, Picolit Docg Colli 4cl
Lisainfo ja laua reserveerimine:
restoran@vspahotel.ee