Lõuna-Aafrika veiniõhtusöök | Spier ✘ Joyce
22.10 | kell 19:00
Pakett sisaldab:
Tervitusamps
2018 Spier Methode Cap Classique Brut
I Eelroog
Suitsuangerjas
ebaküdoonia, soolarohi, basiilik
2022 Spier Seaward Sauvignon Blanc, LAV
II Eelroog
Veiseliha tartar
Gruyere, trühvel, luuüdi
2021 Spier Seaward Shiraz, LAV
I Pearoog
Tursk
krabi bisque, fenkol, sarapuu
2020 Spier 21 Gables Chenin Blanc, LAV
II Pearoog
Lamba sisefilee
köögivilja jus, mustjuur, seened
2017 Spier 21 Gables Pinotage, LAV
Dessert
Metsmaasikas
jõhvikas, aroonia
Kokteil: Chambord + Spier Secret Sparkling Rose, LAV
Heidi Dietstein, Spier’i Cap Classique’i ja punaveini juhtiv veinivalmistaja, hindab sügavalt loodusliku veinivalmistamise voorusi.
Kasvanud üles veini ja aprikooside farmis Bonnievales, on Heidi Dietsteinil sügav armastus looduse vastu ning ta hindab loodusliku veinivalmistamise voorusi.
Pärast Elsenburgi Kolledžis keldritehnoloogia diplomi omandamist 2009. aastal on Heidi õpingute teekond hõlmanud praktikaid parimates veinivalmistamise piirkondades Uus-Meremaal, Prantsusmaal ja USA-s. Alates Spier Wine Farm’iga liitumisest 2015. aastal on Heidi arenenud Cap Classique’i ja kvaliteetsete punaveinide spetsialistiks. Ta hindab terroiride ja viinamarjasortide mitmekesisust, millega veinivalmistajad töötavad; lõppude lõpuks tehakse head veinid viinamarjaistandustes.
Kirgliku rändurina on tema armastus hea toidu ja veini vastu võrreldav tema armastusega õues viibimise vastu, kus ta naudib merd, rattasõitu ja ujumist.
Kellaaeg: 19:00
Asukoht: Riia 2, Tartu | Joyce