Sügis-talvine menüü on peagi saabumas!
Peakokk Janis Dancis koos oma suurpärase meeskonnaga on uue menüü jaoks inspiratsiooni ammutanud sügisest ja selle värvidest. Tuues sügis/talvisesse menüüsse soojemaid ja õdusamaid maitseid, millega vastu minna külmemale perioodile.
Menüüst võib leida juba lemmikuks saanud käsitööpastaga tehtud Carbonarat kui ka Gillardeau Austreid. Menüüst leiab taas ka kaheksajala, aga seekord juba uues isuäratavas võtmes.
Uute tulijatena võib menüüst leida hõrgu kammkarbi, umamise vasika keele ja toeka sea kõhu. Oleme menüüd koostades mõelnud ka veganitele, kes saavad kindlasti maitseelamuse kergest kuningservikust ja röstitud kõrvitsast. Üllatame ka desserdivalikuga, mille seast leiab igaüks endale meelepärase!
Peabaarmen Arlis Kaaviste koos oma ägeda meeskonnaga üllatavad uute maitseküllaste kokteilidega. Uues signatuurkokteilide listist võib leida sügisele omast suitsust mekki kui ka esimestele külmadele omast karget maitset. Samuti leiab menüüst alkoholivabu kokteile, mis viivad lausa keele alla!
Uut menüüd on uudistama võimalik tulla alates 17.oktoobrist